Zavřít galerii

Využijte švestky beze zbytků. Z pecek vyrobte léčebnou pomůcku

Švestka je chutnou svačinkou a přísadou do pečení, ale využít můžete i pecky, které by jinak skončily v koši / Pixabay
Pecky je potřeba důkladně očistit a vysušit / Depositphotos
Nahřáté či zchlazené pecky v polštářku dokáží pomoci s různými neduhy / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Mladých žen s rakovinou prsu stále přibývá. Nádor zachycený včas je dobře léčitelný, jeho zanedbání však může pacientku stát život, varuje lékařka
Zpět na článek