Zavřít galerii

Jakým potravinám byste se měli vyhnout, pokud vás trápí časté nadýmání

Nesnášenlivost laktózy, která se objevuje v mléčných výrobcích, je velmi častá / Pixabay
Konzumace velkého množství banánů může způsobit nadýmání / Pixabay
V luštěninách najdete sacharidy, které nejsou příliš dobře stravitelné / Pixabay
Brokolice obsahuje rafinózu, což je látka, která tráví bakterie vytvářející plyny / Pixabay
Jablka obsahují fruktózu, kterou trávicí systém nemusí ve velkém množství dobře zpracovat / Pixabay
Zelí také způsobuje plynatost / Pixabay
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek