Zavřít galerii

Zapomenutý cibulový čaj je doslova elixírem zdraví

Pokrájenou cibuli buď vhoďte do vroucí vody a povařte, nebo ji zalijte vroucí vodou a nechte louhovat 20 minut. / Shutterstock
Po louhování ještě horké vypijte. / Shutterstock
Aby vám čaj chutnal, dochuťte si ho například skořicí, medem, citronem nebo zázvorem. Zkrátka tím, co máte rádi. / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Mladých žen s rakovinou prsu stále přibývá. Nádor zachycený včas je dobře léčitelný, jeho zanedbání však může pacientku stát život, varuje lékařka
Zpět na článek