Zavřít galerii

Změkly vám doma chipsy? Poradíme, jak je mít křupavé během 15 sekund

Pokud rádi mlsáte křupavé chipsy, přijdou vám jistě naše rady vhod / Shutterstock
Domácí jsou nejlepší / Shutterstock
Pokud si připravíte chipsy nebo hranolky ze sladkých brambor a bez oleje, jedná se o výbornou a zdravou pochoutku / Shutterstock
Vyrobit si můžete bramborové lupínky různých tvarů / Shutterstock
Když to nekřupe, není to ono / Shutterstock
Znáte to. Otevřený pytlík nespotřebujete a chipsy změknou a ztratí tu správnou chuť. / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek