Zavřít galerii

Jak si doma vyrobit chutné kimči, plné vitaminů a probiotik

V tomto kimči je výraznější jarní cibulka / Pixabay
S kimči si můžete udělat pizzu na korejský způsob / Pixabay
Korejci dávají kimči i do smažené rýže / Pixabay
Kimči je celá řada druhů - vždy jde o velmi zdravou potravinu / Pixabay
Kimči je plné vitaminů a probiotik, vyrobte si ho doma / Shutterstock
Kimči polévka / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Mladých žen s rakovinou prsu stále přibývá. Nádor zachycený včas je dobře léčitelný, jeho zanedbání však může pacientku stát život, varuje lékařka
Zpět na článek