Zavřít galerii

Zapomeňte na to, co jste slyšeli. Známé koření má zřejmě nulové léčivé účinky

Kurkuma se používá zejména v indické kuchyni / Shutterstock
Kurkuma pokrm nádherně zbarví do žluta / Shutetrstock
Kurkuma byla ceněna zvláště pro své domnělé blahodárné účinky na lidský organismus / Shutterstock
Indové si z kurkumy připravují nápoj / Shutterstock
Indové jsou přesvědčeni o zdravým účincích kurkumy a dodnes ji aplikují na rány či po bodnutí hmyzem / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek