Zavřít galerii

Je lepší tmavý chléb nebo celozrnná bulka? Naučte se rozeznat zdravější pečivo

Obsah celých zrn a celozrnné mouky je velkou výhodou / Pixabay
Žitná mouka a kvásek pozvedají klasický chléb na novou úroveň / Pixabay
Někdy i na pohled světlejší chléb s kváskem a celozrnnou moukou může být zdravější než barvené pečivo / Pixabay
Bílý chléb patří k tomu nejhoršímu, co můžeme jíst / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici a co s nimi? Tipy, jak je po Velikonocích chutně využít
Zpět na článek