Zavřít galerii

Jak si doma jednoduše připravit klíčky plné chuti a vitaminů?

Semínka řeřichy jsou ke klíčení nejjednodušší / Depositphotos
Klíčky mungo chutnají jako čerstvě vyloupaný hrášek / Depositphotos
Naklíčit si ale můžete i cizrnu, čočku nebo dokonce rýži / Depositphotos
Klíčky jsou velmi zdravým doplňkem stravy, který se hodí jak do studené kuchyně, tak k tepelné úpravě / Depositphotos
Naklíčená semena lze skladovat v ledničce / Depositphotos
Zdravá svačinka, která skvěle chutná / Depositphotos
Klíčky často najdete v asijské kuchyni / Depositphotos
Namočte semena přes noc, propláchněte, nechte okapat a těšte se na sklizeň / Depositphotos
Nepotřebujete speciální sklenici, vystačíte si i s plátýnkem a gumičkou / Depositphotos
Poslouží vám i cedník / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek