Zavřít galerii

Opomíjená obilovina, která umí nahradit živočišné bílkoviny a chrání i před vznikem rakoviny

Domovinou čiroku je Afrika, u nás se tato obilovina pěstuje na jihu Moravy / Internet
Čirok je schopen nahradit živočišné bílkoviny a lze ho upravit mnoha způsoby / Internet
V létě si například můžete připravit lehký čirokový salát s rajčaty a zelenými fazolkami / Internet
Čirokové muffiny jsou zdravé a velmi dobré / Internet
Do čirokového rizota můžete přidat suroviny dle vaší chuti - chutná se zeleným hráškem, houbami i špenátem / Internet
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek