Zavřít galerii

Jak často jíst mrkev, abychom z ní vytěžili maximum?

Mrkvová polévka je nejen dobrá, ale našemu zdraví velmi přínosná / Shutterstock
Konzumace syrové mrkve snižuje hladinu cholesterolu, mrkvová šťáva napomáhá v léčbě tuberkulózy, migrény, infekčních onemocnění, revmatismu a při onemocněních kůže / Shutterstock
Nejen syrová mrkev, ale i její šťáva má stejně pozitivní účinky na lidský organismus / Shutterstock
Vyzkoušejte mrkvovou pleťovou masku / Shutterstock
Na sladké mrkvičce si rády pochutnají i vaše děti / Shutterstock
S mrkví budete zkrátka v pohodě / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek