Zavřít galerii

Starý ruský recept, jak pročistit a zregenerovat celé tělo

Řepu na kvas je třeba nakrájet na kostky nebo plátky. Není vhodné ji strouhat, protože nastrouhá řepa vylučuje mnoho šťávy, což vede k příliš rychlému kvašení, které podporuje spíš tvorbu alkoholu než kyseliny mléčné. / Internet
Nakrájenou řepu stačí dát do sklenice a zalít převařenou a vychladlou vodou. / Internet
Řepu v uzavřené sklenici nechte na teplém místě, dvakrát denně obsah promíchejte a za sedm dní máte nápoj hotový. / Internet
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek