Zavřít galerii

Blíží se čas pampelišek! Víte, jak nejlépe celou rostlinku zužitkovat?

Zkusili jste někdy pampeliškový med? / Shutterstock
Listy pampelišky připomínají zub lva / Shutterstock
Listy, zejména mladé, které neobsahují mléko, se používají zejména do pokrmů / Shutterstock
Nechte se inspirovat rozkvetlou loukou pampelišek / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek