Zavřít galerii

Bez cukru to nejde. Jak sladit, aby naše postava příliš neutrpěla?

Nejčastěji používáme bílý cukr / Shutterstock
Který cukr nejlépe vybrat? / Shutterstock
Co zkusit sladit stévií? Můžete si ji vypěstovat i v truhlíku za oknem / Shutterstock
Slazení medem je bezpochyby nejzdravější varianta / Shutterstock
Cukrový palmový list / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek