Zavřít galerii

Chcete sýry podávat jako profesionál? Naučte se je správně porcovat na talíř

Každému typu sýru vyhovuje jiný způsob krájení / Internet
Tenké plátky sýra sice vypadají při servírování dobře, ale rychle osychají a ztrácejí svou chuť / Depositphotos
Podle druhu sýra můžete zvolit i nástroj, kterým se porcování povede nejlépe / Depositphotos
Krájení sýrů má svá pravidla / Depositphotos
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek