Zavřít galerii

Domácí zmrzlina je chutná i bez cukru a chemie!

Nebojte se experimentovat a využít různé druhy ovoce. / Shutterstock
Domácí zmrzlina je chuťově odlišná, od kupované, ale přesto lahodná. / Shutterstock
Studené pochoutky je vhodné doplnit i čerstvým ovocem. / Shutterstock
Ze samotného ovoce můžete připravit skvělou dřeň. / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek