Zavřít galerii

Bílý cukr, hnědý cukr a třtinový se liší víc než jen barvou. Za co vlastně platíte?

Bez bílého cukru si většina českých hospodyněk nedokáže pečení představit / Pexels
Hnědý cukr občas můžete najít i ve zdravé variantě, která obsahuje melasu / Pexels
Třtinový cukr je drahý právě kvůli tomu, že má vysoký obsah melasy / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek