Zavřít galerii

Alobal může být dobrým, ale i zrádným pomocníkem v kuchyni

Pokud se alobal rozpálí na vysokou teplotu, uvolňují se z něj škodlivé látky / Pixabay
Jídlo překryté nebo zabalené do alobalu dejte do chladničky / Pixabay
Snažte se, aby se alobal nedotýkal přímo jídla / Pixabay
Další zajímavé články
Jak vyčistit troubu a mikrovlnku bez chemie? Použijte starou dobrou klasiku
Obyčejný černý pepř dokáže odstranit zbytky pracího prášku, prádlu navrátit barvy a bílou rozzářit
Příliš tvrdá voda ovlivňuje domácnost víc, než si možná uvědomujete. Zničit může spotřebiče i potrubí. Vliv má také na pokožku a vlasy
Levný, účinný a ekologický čistič? Nekupujte chemii, ocet odmastí, zbaví skvrn a rozpustí i nánosy špíny
Zpět na článek