|  Společnost
pá 25. dubna, svátek má Marek, zítra Oto
Celebrity
📷
+ 4
Modeling nikdy nebyl její cíl, přesto se dostala až nahoru /  Foto: Schwarzkopf

Nosila ty nejkrásnější šaty, pracovala s těmi nejlepšími ve svém oboru, válcovala titulní strany módních časopisů. Dnes už žije jiný sen.

17. března 2014 | 04:44
 0   0   /  jaj
Vyšplhala až nahoru. Slovenská topmodelka Kristína Chrasteková odstartovala svoji kariéru modelky na soutěži Elite Model Look 1995. Ačkoliv o této práci nikdy nesnila, dostala se jako jedna z mála na samý vrchol, procestovala celý svět a pravidelně se objevovala na titulních stránkách předních módních časopisů jako je Vogue nebo Elle. Chodila přehlídky Louis Vuitton, Miu Miu, Prada, Christian Dior...

O svých zkušenostech z modelingového pole by mohla vyprávět hodiny. Nejvíce jí však v mysli utkvěla tři jména. „Nejsympatičtější mi byli Karl Lagerfeld, Jean Paul Gaultier a bývalý návrhář značky Balenciaga, který je teď u Louis Vuitton. To jsou moji miláčkové. Jsou to úžasní lidé a takové velké děti. Svojí esencí a atmosférou, jakou umí kolem sebe utvořit, mi byli nejbližší,” zavzpomínala krásná Slovenka na doby, kdy se o ní přetahovaly módní domy po celém světě. „Měla jsem na sobě hromady šatů. Těžko říct, které byly ty nej. Mám pocit, že všechny byly nejdražší a momentálně nejkrásnější, protože to byly zrovna ty nejnovější. Pracovala jsem s tolika talentovanými návrháři.”

Dnes je z ní všestranná umělkyně, ale na přehlídková mola nezanevřela. „Naposledy jsem byla v Kodani na přehlídce, ale nejbližší týdny a měsíce se soustřeďuji hlavně na své vlastní projekty, těmi jsou dvě výstavy. V Bratislavě to budou objekty a v Izraeli filmy,” přiblížila Chrasteková vipstory.cz, čemu dnes dává přednost.
Prohlédnout galerii
📷
4
Nejčtenější články
Tajemství smíšené výsadby: Pěstujte rajčata společně s bylinkami a květinami, které jim prospívají. Úroda vás mile překvapí
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak chytře využít zbytky ze zeleniny? Z odřezků mrkve, petržele, cibule, česneku či celeru si můžete snadno vypěstovat zeleninu novou
Další články
Zavřít reklamu