|  Dům a zahrada
so 19. dubna, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Ostatní
📷
+ 3
Multicooker vrací jednoduchost do vaření /  Depositphotos

Neztrácejte zbytečně čas v kuchyni, pořiďte si multicooker

08. ledna 2021 | 11:00
 2   1   /  pop
Znáte to všichni. Při snaze vykouzlit výborný oběd vám po tomto heroickém výkonu zůstane na kuchyňské lince hromada hrnců, mastných pekáčů, talířků, naběraček, měchaček, hrníčků a také špinavých příborů. Aby toho nebylo málo, vaši kuchyňskou linku zdobí nejeden kuchyňský robot, ponorný mixér se zbytky polévky a domácí pekárna, v jejichž útrobách je nalepené těsto.

Výborný oběd či večeři můžete připravit i v jednom hrnci, během toho, co píšete se svými dětmi úkoly, žehlíte a tak podobně. 

Stylový společník

Multicooker si zamilujete hned na první pohled, protože jeho ladné křivky v kombinaci s nerezovým povrchem z něj dělají společníka moderních kuchyní. Disponuje dostatečným objemem, takže se s ostatními hrnci můžete rozloučit. Designovou dokonalost multicookeru podtrhuje LED displej disponující 24hodinovým časovačem. Jedná se o vskutku specifického kuchyňského pomocníka, který promění váš čas strávený v kuchyni na nefalšovaný zážitek. Oběd či večeře je záležitostí několika minut.

Multicooker z vás udělá šéfkuchaře

Multicooker obsahuje několik sofistikovaných programů, díky nimž můžete připravit kyprou rýži, křehké šťavnaté maso, voňavý domácí chléb, lahodnou zeleninu vařenou v páře, chutnou rybu, oblíbenou polévku i řadu dalších pokrmů, dezertů či příloh. Multicooker nabízí také řadu specifických programů, které vám umožní upéct lahodný dort nebo uvařit pravý jogurt. Díky tomuto modernímu společníkovi se jednou provždy rozloučíte s rozvařenou, tvrdou rýží, nesprávně propečeným steakem, vysušeným kuřetem i připálenou zeleninou. Díky jednoduchým postupům a propracované technologii vám stačí vložit ingredience do nádoby, zapnout program a o nic dalšího se nemusíte starat. Výsledek předčí vaše očekávání.

Výhody multicookeru

Multicooker dovede vařit, dusit, péct, opékat, grilovat, napařovat, zavařovat, fritovat i gratinovat. Příprava pokrmů je snadná, velmi vám pomáhají chytré programy. Nemusíte špinit nádobí, vše připravíte v jednom hrnci. Jídlo si můžete načasovat tak, aby bylo hotové, při vašem návratu domů. Není třeba zapínat troubu, sporák – ušetříte za elektřinu. Maso je báječně šťavnaté a měkké. Pokrmy se nepřipalují. Dále čtěte: Zavařovat lze i jinak než v obřím hrnci. Zkuste myčku, mikrovlnku nebo třeba troubu.

Prohlédnout galerii
📷
3
Nejčtenější články
Barvení vajec bez chemie. Z přírodních ingrediencí, které má většina z nás doma, je možné vykouzlit nádherná velikonoční vajíčka
Příběh lásky, který sledoval celý svět: Charles a Camilla dnes slaví 20 let manželství
Vyrobte si věnec ze skořápek od vajec. Tvoření může být krásná jarní aktivita pro celou rodinu
Osmdesátky v Československu odstartoval fenomén z Japonska. Walkmana si přál každý a když se objevil v Tuzexu, jen se po něm zaprášilo
Další články
Zavřít reklamu