Zavřít galerii

Trpíte cukrovkou? Zařaďte do svého jídelníčku kysané zelí nebo brokolici

Borůvky řada bylinkářů označuje za přírodní inzulin / Shutterstock
Zelí v čerstvé i kysané podobě je vitaminovou bombou pro každého, cukrovkářům navíc dokáže snížit hladinu cukru v krvi / Shutterstock
Pravidelná konzumace brokolice může podle vědců zvrátit poškození, které cukrovka způsobí srdci a cévám / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici a co s nimi? Zajímavé tipy, jak je po Velikonocích chutně využít
Zpět na článek