Zavřít galerii

Plevel, po kterém lidé běžně šlapou, má velký vliv na zdraví. Je škoda jeho síly nevyužít

Popenec roste prakticky všude / Pixabay
Nejlépe chutná popenec hned na jaře, konzumovat se dá i čerstvý / Depositphotos
Popenec si můžete také nasušit do zásoby / Pixabay
Nasekaný popenec můžete nechat macerovat v oleji, zvolit můžete slunečnicový, olivový, mandlový či jakýkoliv jiný / Depositphotos
Léčivý je také popencový čaj, který lze připravit z čerstvé i sušené byliny / Pixabay
Další zajímavé články
Rychlý nepečený dezert: Krémové řezy z tvarohu, smetany, malin a sušenek si zamiluje celá rodina
Štíhlejsí a pevnější tělo už letos v létě? Laserová liposukce je moderní cesta k vašim snům. Rychle šetrně a bez bolesti
Zpět na článek