Zavřít galerii

Indický ženšen výborně posílí imunitu a sníží cukr v krvi i cholesterol. Pěstovat ho lze doma

Z indického ženšenu se nejčastěji využívá kořen, ale také listy / Pixabay
Vitánii snodárnou si můžete snadno vypěstovat i doma / Pixabay
Ašvaganda se k nám do Evropy dostala někdy v 17. století, a to díky obchodníkům a cestovatelům / Pixabay
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Mladých žen s rakovinou prsu stále přibývá. Nádor zachycený včas je dobře léčitelný, jeho zanedbání však může pacientku stát život, varuje lékařka
Zpět na článek