Zavřít galerii

I z jedlých hub se mohou stát rázem jedovaté. Čemu se vyhnout při sběru a skladování?

Není nad to, vzít si na houbaření starý dobrý proutěný košík, ve kterém houby dostatečně větrají a ani se nemačkají / Pixabay
I jedlé houby do sebe mohou vstřebat nějakou jedovatou látku z okolí / Pixabay
Na správném uskladnění hub rozhodně záleží. Nedopusťte, aby se houby zapařily či zkazily. / Pixabay
Pokud houby uskladníte takovým způsobem, že se zapaří, může se už do dvou hodin jedlá houba proměnit v jedovatou / Shutterstock
Další zajímavé články
Rychlý nepečený dezert: Krémové řezy z tvarohu, smetany, malin a sušenek si zamiluje celá rodina
Štíhlejsí a pevnější tělo už letos v létě? Laserová liposukce je moderní cesta k vašim snům. Rychle šetrně a bez bolesti
Zpět na článek