Zavřít galerii

Jíte rohlíky a chleba z obchodu? Mohou vám šeredně ublížit

Pšenice byla dříve zdravou plodinou, dnes už to neplatí / Pixabay
Nejlepší volbou je sehnat pšenici od malého pěstitele, pomlít si ji na mlýnku a upéct vlastní pečivo / Pixabay
Bezlepkové pečivo chutná stejně dobře, navíc je zdravější / Pixabay
Opravdu nám obchodníci servírují toxické pečivo? / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? Podstatně déle než ty v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Zpět na článek