Zavřít galerii

POZOR! Toto jsou nejrizikovější potraviny, kterým se vyhněte obloukem!

Zbavit se závislosti na cukru je dlouhodobá záležitost / Shutterstock
Ze všech zabijáckých potravin vede podle odborníků sůl / Shutterstock
V bílé mouce jsou jen prázdné kalorie. Nic víc / Shutterstock
Světová zdravotnická organizace prohlásila uzeniny za potravinu přispívající ke vzniku nádorových onemocnění / Shutterstock
Nebuďme líní a udělejme si domácí poctivý vývar / Shutterstock
Instantní polévka? Odporná už od pohledu! / Shutterstock
Pulty s polotovary v supermarketu raději obejděte. Nic zdravého v nich totiž nenajdete / Shutterstock
Sušená mouka, sušené vejce, bílá mouka! A to má být zdravé? / Shutterstock
V rybích prstech najdete rybího masa opravdu jen poskrovnu / Shutterstock
Smažené hranolky na přepáleném oleji? Raději ne! / Shutterstock
Děti mají limonády a sladké nápoje ve velké oblibě. Bohužel! Tloustnou po nich / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek