Československé závodní jídelny. Co nás umělo na talíři potěšit nejvíce?

Takhle se vařívalo v závodních jídelnách dříve / Shutterstock

Někde bývaly jen kantýny s občerstvením, jinde také jídelny. Po obojím se některým lidem nyní stýská. / Archív

Bramborové knedlíky nechyběly na jídelníčku, protože bývaly oblíbené. Ostatně jako i dnes... / Archív

Brambory s opečeným kouskem salámu bývaly na jídelníčcích závodních jídelen také celkem často / Archív

Rajská s kolínky neurazila, ale ani příliš strávníky většinou nenadchla / Mimibazar

Stravování doma bylo i v době minulé minimálně v čase oběda spíš vzácností. Častější byl oběd s kolegy z práce. / Archív

Tyto příbory byly snad ve všech jídelnách hromadného stravování v Československu / Archív
Další zajímavé články


Zpět na článek