Zavřít galerii

Československé závodní jídelny. Co nás umělo na talíři potěšit nejvíce?

Takhle se vařívalo v závodních jídelnách dříve / Shutterstock
Někde bývaly jen kantýny s občerstvením, jinde také jídelny. Po obojím se některým lidem nyní stýská. / Archív
Bramborové knedlíky nechyběly na jídelníčku, protože bývaly oblíbené. Ostatně jako i dnes... / Archív
Brambory s opečeným kouskem salámu bývaly na jídelníčcích závodních jídelen také celkem často / Archív
Rajská s kolínky neurazila, ale ani příliš strávníky většinou nenadchla / Mimibazar
Stravování doma bylo i v době minulé minimálně v čase oběda spíš vzácností. Častější byl oběd s kolegy z práce. / Archív
Tyto příbory byly snad ve všech jídelnách hromadného stravování v Československu / Archív
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek