Zavřít galerii

Uherák byl za socialismu většinou nedostupný, víte jaký salám si Čechoslováci zamilovali místo něj?

Levnější variantou místo salámu k svačině bývaly paštiky / Archiv
Párky v konzervě bývaly v domácnostech jako rezerva pro případ nečekané návštěvy. Bývaly dobré, i když uheráku samozřejmě konkurovat nemohly. / Archiv
Tyto konzervy bylo možné vidět na pultech československých prodejen Maso-uzeniny / Archiv
Lečo v konzervě a sekaná svíčková ve skle - to bylo řešení, jak rychle připravit dobrou večeři nebo oběd / Archiv
Sýry k dostání ve většině obchodů byly. Doplnit se daly různými salámy, které v masně zrovna byly. / Pinterest
Chlebíčky vlastní výroby měly v Československu své nezastupitelné místo. Byl-li na nich uherák, patřily do kategorie TOP. / Archiv
Uzeniny bývaly v Československu v lepší kvalitě, ale ne všechny byly běžně dostupné / Depositphotos
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek