Zavřít galerii

Připravte si doma dokonalý smažák. S těmito tipy vám už nikdy nevyteče

Smažit můžete jakýkoliv sýr, ale na klasický český smažák se nejlépe hodí eidam / Pixabay
Sýr buď obalte dvakrát, nebo vyměňte hladkou mouku za polohrubou / Pexels
Před smažením ho alespoň na deset minut zmrazte / Pexels
Smažte v alespoň centimetrové vrstvě rozpáleného oleje, nebo pokud máte, použijte fritézu / Pexels
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Mladých žen s rakovinou prsu stále přibývá. Nádor zachycený včas je dobře léčitelný, jeho zanedbání však může pacientku stát život, varuje lékařka
Zpět na článek