Zavřít galerii

Cibule je poklad české kuchyně. Musíte ale vědět, kdy kterou použít

Nejvíce používaná je žlutá cibule. Při delším skladování začne klíčit a její obsah vysychat. / Pexels
Šalotka vydrží při skladování mnohem déle. Její chuť je jemnější a lahodnější. / Pexels
Nejjemnější chuť má bílá cibule a lze ji proto používat i za studena / Pexels
Červená cibule se hodí hlavně k masům a dodá pokrmu pěknou barvu / Pexels
Jarní cibulku využijete k přípravě pomazánek a salátů / Pexels
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek