Zavřít galerii

Cibule je poklad české kuchyně. Musíte ale vědět, kdy kterou použít

Nejvíce používaná je žlutá cibule. Při delším skladování začne klíčit a její obsah vysychat. / Pexels
Šalotka vydrží při skladování mnohem déle. Její chuť je jemnější a lahodnější. / Pexels
Nejjemnější chuť má bílá cibule a lze ji proto používat i za studena / Pexels
Červená cibule se hodí hlavně k masům a dodá pokrmu pěknou barvu / Pexels
Jarní cibulku využijete k přípravě pomazánek a salátů / Pexels
Další zajímavé články
Rychlý nepečený dezert: Krémové řezy z tvarohu, smetany, malin a sušenek si zamiluje celá rodina
Štíhlejsí a pevnější tělo už letos v létě? Laserová liposukce je moderní cesta k vašim snům. Rychle šetrně a bez bolesti
Zpět na článek