Zavřít galerii

Vše co byste měli před Velikonocemi vědět o vejcích

Vejce byste doma měli vždy vyndat z kartonového obalu / Pixabay
Vejce by se neměla uchovávat ve dveřích lednice. I když nás k tomu výrobci v podstatě nutí. / Pixabay
Oloupat vejce dá někdy pořádnou fušku / Pixabay
Dobrý nápad, jak využít skořápku od vajec / Pixabay
Malý test vám ukáže, jak staré vejce jste si z obchodu přinesli / Pixabay
Vejce na hniličku je zdravá a chutná snídaně / Pixabay
Na jedno pěkné vejce potřebuje slepice zhruba 20-24 hodin / Pixabay
Barva skořápky se liší, přičemž platí, že ty tmavší jsou silnější / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek