Zavřít galerii

Chcete uvařit čirý a opravdu chutný vývar? Stačí dodržovat pár jednoduchých rad

Ať už vaříte vývar z jakéhokoliv masa, je důležité dodržovat základní pravidla / Depositphotos
Maso omyjte, kosti předpečte a do hovězího vývaru přidejte i morkové kosti / Pixabay
První várku zeleniny vařte společně s masem. Můžete přidat i pórek, kedlubnu nebo cuketu. / Pixabay
Dochuťte kořením a na závěr i bylinkami / Depositphotos
Dobrý vývar je základem české kuchyně / Depositphotos
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek