Zavřít galerii

Chutné a plné vitaminů. Jak správně naklíčit fazole mungo?

Správné klíčky jsou tlusté a díky nim máte asi šestinásobek původní váhy fazolí / Pixabay
Mungo klíčené na světle má jen tenké klíčky / Pixabay
Klíčky můžete přidávat také do salátů / Pixabay
Fazole mungo lze po namočení vařit nebo nechat klíčit / Pixabay
naklíčené mungo fazole se skvěle hodí například do salátů / Shutterstock
Hodí se do salátů, lehkých jídel a neobejde se bez nich ani asijská kuchyň / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek