Zavřít galerii

Není rýže jako rýže. Poradíme, která se hodí k jakému pokrmu

Basmati patří mezi nejušlechtilejší druhy rýže / Shutterstock
Arborio je kulatozrnná rýže pocházející z Itálie, ideální k přípravě rizota / Shutterstock
Bhútánská rudá rýže je bohatá na vlákninu a má příjemnou ořechovou vůni / Shutterstock
Dříve směli jíst černou rýži jen vládci, dnes si na ní může pochutnat kdokoliv / Shutterstock
Další zajímavé články
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek