Zavřít galerii

Oliv je nepřeberné množství. Poradíme, jak vybrat ty nejlepší

Kalamata je řecký druh oliv, které mají tvar mandle a vyznačují se šťavnatou chutí / Internet
Španělské olivy Manzanilla jsou nejčastěji pěstované olivy na světě / Internet
Drobné olivy Nicoise pocházejí z Provence nebo severní Afriky, jsou hořkonakyslé a mají obvykle ořechovou chuť / Internet
Pro francouzské olivy Picholine je typická křupavá, jemná, bylinková a až skoro sladká chuť, s nádechem soli / Internet
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek