Zavřít galerii

Vyrobte si domácí bujónovou kostku neboli masox. Je chutný, zdravý, zcela bez glutamanu a éček

Bujónové kostky jsou rychlou náhradou pravého vývaru při vaření například polévek či omáček / Shutterstock
Bujónové kostky kupované v obchodě však obsahují nálož éček, barviv, emulgátorů a další chemie / Shutterstock
Vyrobte si raději poctivý vývar z masa a zeleniny, který si můžete uchovávat i v mrazáku / Pixabay
Další zajímavé články
Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí
Velká chodidla, velký nos nebo větší sklony k nevěře? Mýty a fakta o mužích
Crossdressing jako zpestření sexu i oslava individuality
Praní péřové bundy nebo kabátu v pračce: Stačí dodržet pár pravidel a obejdete se i bez čistírny
Zpět na článek