Zavřít galerii

Vyrobte si domácí bujónovou kostku neboli masox. Je chutný, zdravý, zcela bez glutamanu a éček

Bujónové kostky jsou rychlou náhradou pravého vývaru při vaření například polévek či omáček / Shutterstock
Bujónové kostky kupované v obchodě však obsahují nálož éček, barviv, emulgátorů a další chemie / Shutterstock
Vyrobte si raději poctivý vývar z masa a zeleniny, který si můžete uchovávat i v mrazáku / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek