Zavřít galerii

Tipy na netradiční úpravu lilku, po které vaše chuťové pohárky zaplesají

Plněný lilek: vnitřek je možné plnit mletým masem a trochou rajčatového protlaku / Shutterstock
Grilovaný lilek je klasika. Ideální podávat s česnekovým dipem. / Shutterstock
Lilkové lasagne jsou stejně dobré jako ty klasické. Pro někoho i chutnější. / Shutetrstock
Z lilku si můžete připravit mini pizzu / Shutterstock
Výhodou je, že příprava lilku je velmi rychlá / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici a co s nimi? Zajímavé tipy, jak je po Velikonocích chutně využít
Zpět na článek