Zavřít galerii

Máte už grilovaného masa dost? Připravte si sýry

Grilovaný sýr si můžete udělat s různými přílohami / Depositphotos
Balkánský sýr grilujte v alobalu / Depositphotos
Grilovaný hermelín chutná skvěle / Depositphotos
Příprava hermelínu na gril není složitá / Depositphotos
Na jehlu můžete napíchnout sýr, houby a zeleninu / Depositphotos
Hermelín se hodí na zahradní párty / Depositphotos
Dřevěnou jehlu namočte do vody, aby vám nezačala hořet / Depositphotos
Na špíz můžete napíchnout téměř cokoliv / Depositphotos
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak dlouho vydrží vařená vejce v lednici? O týden déle než v ošatce na stole. Tipy, jak je po Velikonocích chutně zpracovat
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek