Zavřít galerii

Několik triků, jak uvařit tu nejlepší rýži

Kulatozrnnou rýži využijete především při přípravě italského risotta / Pexels
Vhodná je však i na výrobu mléčných rýžových kaší / Pexels
Nebo oblíbeného sushi / Pexels
Rýže basmati je ve výsledku mnohem více sypká, než rýže jasmínová / Pexels
Čím více dlouhozrnnou rýži před varem propláchnete, tím více sypká po uvaření bude / Shutterstock
Důležité je ovšem rýži také správně odměřit a zalít správným množstvím vody / Shutterstock
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek