Zavřít galerii

Milujete chleba, ale kvůli potravinovým alergiím ho už nesmíte? Tento může každý!

Rýžová, kukuřičná a pohanková mouka jsou základem tohoto vynikajícího chleba / Shutterstock
Těsto bude při zpracovávání tužší a bude lepit - nebojte se toho, na chuti to chlebu neubere / Pixabay
Z těsta uhněťte na vále bochník a vložte jej do ošatky nebo misky dokynout / Shutterstock
Pečení na páře je pro tento chléb velmi důležité - určitě jej nevynechejte / Pexels
Chléb má krásně křupavou kůrku a měkký vnitřek / Pixabay
Další zajímavé články
Rychlý nepečený dezert: Krémové řezy z tvarohu, smetany, malin a sušenek si zamiluje celá rodina
Štíhlejsí a pevnější tělo už letos v létě? Laserová liposukce je moderní cesta k vašim snům. Rychle šetrně a bez bolesti
Zpět na článek