Zavřít galerii

Milujete chleba, ale kvůli potravinovým alergiím ho už nesmíte? Tento může každý!

Rýžová, kukuřičná a pohanková mouka jsou základem tohoto vynikajícího chleba / Shutterstock
Těsto bude při zpracovávání tužší a bude lepit - nebojte se toho, na chuti to chlebu neubere / Pixabay
Z těsta uhněťte na vále bochník a vložte jej do ošatky nebo misky dokynout / Shutterstock
Pečení na páře je pro tento chléb velmi důležité - určitě jej nevynechejte / Pexels
Chléb má krásně křupavou kůrku a měkký vnitřek / Pixabay
Další zajímavé články
Velikonoční piškotová roláda s krémem z bílé čokolády. Vypadá jako z cukrářského časopisu a chutná ještě lépe
Jak zkrotit sezónní alergii a užít si jaro bez podrážděných očí a nepříjemné rýmy? Dodržujte důležitá pravidla
Zpět na článek