Zavřít galerii

Nejčastější chyby při skladování a podávání sýrů. Neděláte je také?

Před servírováním je vhodné sýr nechat alespoň 15 minut ohřát na pokojovou teplotu / Shutterstock
Tvrdý sýr si žádá jiné skladování než měkký sýr / Shutterstock
Měkký sýr má nejkratší dobu trvanlivosti a je nejchoulostivější / Shutterstock
Pokud nechcete jinou plíseň, než tu, která má na sýru být, nebalte ho do fólie / Shutterstock
K sýrům jsou vynikající olivy či hroznové víno / Shutterstock
Další zajímavé články
Rychlý nepečený dezert: Krémové řezy z tvarohu, smetany, malin a sušenek si zamiluje celá rodina
Štíhlejsí a pevnější tělo už letos v létě? Laserová liposukce je moderní cesta k vašim snům. Rychle šetrně a bez bolesti
Zpět na článek