Zavřít galerii

Papiňák v kuchyni urychlí čas. Vybírat ale musíte i podle sporáku, který máte doma

Jídlo je v papiňáku dříve uvařeno, zachovává si tak více vitaminů a i chuť surovin je lepší / Depositphotos
Oproti starým hliníkovým papiňákům jsou ty dnešní moderní daleko bezpečnější / Internet
Poskakující ventily na starých tlakových hrncích jsou už dnes opravdu minulostí / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak vyčistit troubu a mikrovlnku bez chemie? Použijte starou dobrou klasiku
Obyčejný černý pepř dokáže odstranit zbytky pracího prášku, prádlu navrátit barvy a bílou rozzářit
Příliš tvrdá voda ovlivňuje domácnost víc, než si možná uvědomujete. Zničit může spotřebiče i potrubí. Vliv má také na pokožku a vlasy
Levný, účinný a ekologický čistič? Nekupujte chemii, ocet odmastí, zbaví skvrn a rozpustí i nánosy špíny
Zpět na článek