Zavřít galerii

Zavařovat jde i bez speciálního hrnce. Stačí vám k tomu jen trouba

Zavařit lze prakticky cokoliv, ovoce, zeleninu, maso i houby / Depositphotos
Pro zavařování v troubě jsou nejlepší sklenice se šroubovacím víčkem / ecosnippets.com
Zavařené maso si s sebou můžete vzít třeba na dovolenou / Depositphotos
Další zajímavé články
Jak vyčistit troubu a mikrovlnku bez chemie? Použijte starou dobrou klasiku
Obyčejný černý pepř dokáže odstranit zbytky pracího prášku, prádlu navrátit barvy a bílou rozzářit
Příliš tvrdá voda ovlivňuje domácnost víc, než si možná uvědomujete. Zničit může spotřebiče i potrubí. Vliv má také na pokožku a vlasy
Levný, účinný a ekologický čistič? Nekupujte chemii, ocet odmastí, zbaví skvrn a rozpustí i nánosy špíny
Zpět na článek