Zavřít galerii

Stromy s oranžovými bobulkami jsou všude. Proč jim věnovat pozornost?

Jeřáb ptačí je pro svou hořkost prakticky nepoživatelný / Internet
Zato jeřáb sladkoplodý je hoden svého jména a chutná i v syrovém stavu, i když takto se jeho konzumace nedoporučuje / Internet
Sladké jeřabiny přešlé prvními mrazíky jsou ještě sladší a chutnější / Depositphotos
Roste-li jeřáb někde ve vašem okolí, rozhodně mu na podzim věnujte patřičnou pozornost / Internet
Další zajímavé články
Konec začouzeným krbovým kamnům. Pomůže technologie známá jako oplach skla
Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty
Vyrobte si přírodní sirup z mladých smrkových výhonků na podporu imunity. Má blahodárné zdravotní účinky a vysoký obsah vitaminu C
Černý bez má v bylinkářství i lidovém léčitelství důležitou roli. Natrhejte si jeho květy a připravte si z nich lahodný sirup či med
Zpět na článek