Zavřít galerii

I vaření brambor má svá pravidla. Neničte kvůli častým chybám jejich chuť

Brambory je nejlepší vařit v celku, ve slupce a zalijte je vždy horkou vodou / Shutterstock
Kilogram brambor ochuťte asi jednou lžící soli / Shutterstock
Výborně brambory chutnají přelité rozpuštěným máslem s nasekanou petrželkou / Shutterstock
Další zajímavé články
Konec začouzeným krbovým kamnům. Pomůže technologie známá jako oplach skla
Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty
Vyrobte si přírodní sirup z mladých smrkových výhonků na podporu imunity. Má blahodárné zdravotní účinky a vysoký obsah vitaminu C
Černý bez má v bylinkářství i lidovém léčitelství důležitou roli. Natrhejte si jeho květy a připravte si z nich lahodný sirup či med
Zpět na článek