Zavřít galerii

Vykapaný jogurt je mnohem lahodnější. Hodí se nejen do misky, ale i na chleba

Postup je opravdu jednoduchý a zvládne ho i malé dítě. / Pinterest
Z jogurtu vám zůstane zhruba třetina. Zbytek byla voda. / Pinterest
Konzistence připomíná hustší tvaroh nebo žervé. / Pinterest
Stačí osolit, opepřit a přidat bylinky a lahodná a zdravá pomazánka je na stole. / Pixabay
Další zajímavé články
Konec začouzeným krbovým kamnům. Pomůže technologie známá jako oplach skla
Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty
Vyrobte si přírodní sirup z mladých smrkových výhonků na podporu imunity. Má blahodárné zdravotní účinky a vysoký obsah vitaminu C
Černý bez má v bylinkářství i lidovém léčitelství důležitou roli. Natrhejte si jeho květy a připravte si z nich lahodný sirup či med
Zpět na článek