Zavřít galerii

10 nejčastějších chyb při grilování. Není to i váš případ?

S kořením to nepřehánějte, nejlepší jsou čerstvé bylinky. A maso solte až těsně předtím, než ho dáte na gril. / Shutterstock
Grilování s poklopem a bez něj jsou dvě různé věci a každý způsob je vhodný pro grilování jiného masa. / Shutterstock
Před samotným podáváním nechte maso chvíli odpočinout, nejlépe na dřevěném prkénku. Jen tak se chutě uvnitř masa dobře rozvinou. / Shutterstock
Další zajímavé články
Konec začouzeným krbovým kamnům. Pomůže technologie známá jako oplach skla
Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty
Vyrobte si přírodní sirup z mladých smrkových výhonků na podporu imunity. Má blahodárné zdravotní účinky a vysoký obsah vitaminu C
Černý bez má v bylinkářství i lidovém léčitelství důležitou roli. Natrhejte si jeho květy a připravte si z nich lahodný sirup či med
Zpět na článek